POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78
Meer toepassingen

CompetenceLab is een training met een open inschrijving waaraan je individueel kunt deelnemen. Je kunt CompetenceLab ook goed combineren met andere trajecten:

Naast individuele coaching

Wanneer je met een coach werkt aan een persoonlijk vraagstuk komt vaak ook het moment dat je in de praktijk iets wilt gaan doen of veranderen: een gesprek aangaan met iemand, voor jezelf opkomen, feedback geven, afscheid nemen of een presentatie geven zijn maar enkele voorbeelden. Jouw stap kan nog best groot zijn.  

 

Je kunt bij CompetenceLab eerst komen oefenen voordat je in de praktijk gaat doen wat je wilt doen. Een training bij CompetenceLab laat je ervaren en geeft zelfvertrouwen, waardoor je in de praktijk makkelijker stappen zet en jouw doel bereikt.

Aan het einde van een training

Je hebt deelgenomen aan een training en je hebt voor jouw gevoel nog niet (voldoende) kunnen oefenen met het toepassen van wat je in die training hebt geleerd. Kom dan meedoen in CompetenceLab waarin je het geleerde gaat toepassen met onze acteur. We helpen je om van ‘weten naar doen’ te komen en je bekwaamheid neemt met sprongen toe.

Je leerdoel helder krijgen

Soms ben je zoekende hoe je beter of effectiever met situaties kunt omgaan. Rationele anlyses en gesprekken met adviseurs brengen je niet echt verder. Wij ervaren regelmatig dat tijdens onze training het juiste inzicht pas ontstaat door te reflecteren op je gedrag in die situaties. Door samen met onze trainer en acteur te relfecteren op jouw gedrag, vind je je werkelijke doel. Hiermee kun je dan aan de slag. Of bij ons of op een andere manier. 

Teambuilding

Door met je hele team een CompetenceLab training te doen geef je je team een boost. Individueel zet je allemaal een stap in je ontwikkeling en als team groeien jullie door communicatie bespreekbaar te maken. De nadruk kan meer op de individuele ontwikkeling liggen maar we kunnen ook meer focussen op de teamdynamiek door reële teamsituaties op te stellen en jullie te trainen om hier effectiever in te worden.

Teambuilding = maatwerk. Neem even contact met ons op om jullie wensen te bespreken. 

Incompany

Wanneer je als organisatie 3 of 4 deelnemers hebt die gezamenlijk willen trainnen, plannen we een aparte CompetenceLab training voor jullie. Het onderlinge vertrouwen groeit en de deelnemers leren elkaar feedback geven. Een gezamenlijke training zorgt voor een grotere binding. 

Strippenkaart

Wil je als organisatie regelmatig gebruik maken van ons CompetenceLab dan kun je een strippenkaart aanschaffen met een leuke korting. Dan wordt trainen bij CompetenceLab nóg interessanter!

  • Text Hover
Wim Zuidberg

Wim is bedenker van en senior trainer bij CompetenceLab